Alla inlägg den 2 april 2014

Av Anne - 2 april 2014 16:05

Nyss hemkommen från träningen. Det är ju onsdag och det är lika med träna benen. Tycker det är värsta passet i veckan men det blir väl roligt det också vilket år som helst.

Marklyft; 10 x 3 35 kg
Knäböj; 10 x 3 30 kg
Bencurl 7 x 3 20 kg och
Benspark 10 x 3 25 kg
Hade oturen att gör illa DET knät också, inte i någon övning utan snavade lite när jag skulle ut benspark maskinen. Det kanske stämmer alltså att maskiner är inte bra haha.

Nu ska jag fixa middag och det blir kassler i ugn. Dottern äter hos kompis idag så då får det räcka med en sallad till det.

Jo föresten igår var en "kompis" här och gjorde en kroppsanalys på mig. Fick under ca 1 min hålla i en stav som var kopplad till en liten apparat och den går igenom cellerna som finns i kroppen. Det var riktigt intressant och det visade sig att jag har lite mineralbrist, dricker för lite vatten, har lite allergier och visade att jag har astma (visste jag redan). Har låg ämnesomsättning bl a. Det sista förklarar varför jag har så kämpigt att gå ner i vikt i den takt jag vill. Ska göra vissa förändringar i kosten och den enda mineral jag typ inte hade brist av var magnesium och sådana piller har jag ju ätit nu i några månader. Kroppen tog även åt sig av träningen men det bruna fettet var lite för mycket haha precis som om jag inte visste det. Ska göra om den om kanske 6 månader eller så och blir spännande att se resultatet då.

Nej nu måste jag få i mig mat, vill ju inte att kroppen ska börja knapra av musklerna jag kämpar för att bygga upp.

Ovido - Quiz & Flashcards