Alla inlägg den 11 april 2014

Av Anne - 11 april 2014 17:45

Det har inte blivit gymmet alls denna vecka och det känns skit rent sagt. T har bott hos mig denna vecka och har jobbat kväll så jag har kännt att jag måste hem till hunden som har fått vara själv hemma några timmar och det är hon inte van vid. Som tur är verkar det gått bra, lägenheten har varit intakt när jag kommit hem.

Promenader har det givetvis blivit lite mer av denna vecka. I måndags gick vi 7,1 km i regn. I tisdags blev det 5,1 km i ännu mera regn och resten av dagarna kortare promenader fast några fler. Nästa vecka blir det dock tillbaka i vanliga rutiner och då slutar jag dessutom 13.10 vilket gör att det är lite färre människor på gymmet som efter kl 16 annars är rätt fullbelagt.

Jobbet den här veckan kan bara beskrivas med ett ord... fruktansvärt! Så stressigt och rörigt och mitt i lunchen en dag gick brandlarmet, då var det en liten brand i vårat måleri. Tack och lov gick det bra förutom det strul som medföljde.

Ju längre in i veckan vi kommit desto surare har jag blivit. Jobbet tar så mycket energi så det har nog varit tur T inte varit hemma för jag skulle nog inte varit något trevligt sällskap. Nu är det ändå fredag och imorgon far vi ner till Mantorp för att hälsa på hans bror. Då ska jag också bli insatt i konsten att kasta hästsko... Hur svårt kan det vara liksom? haha

Nu ligger jag nergosad i soffan och väntar på han som sa igår att imorgon efter jobbet kan du softa så fixar jag middag...Jopp vi får väl se : - )

Ha en riktigt skön helg nu.

Ovido - Quiz & Flashcards