Alla inlägg den 15 april 2014

Av Anne - 15 april 2014 15:04

Jag hade satt som ett mål lite i överkant kanske men ville prova och det var att gå ner tre kilo på en vecka. Nu blev det ingen träning förra veckan förutom powerwalks, men maten skötte jag (låg på ca 1500 kcal/dag). Igår morse när jag ställde mig på vågen så visade den minsann minus 2,3 kg. Det är jag riktigt nöjd med trots allt.

Blir ingen träning den här veckan heller. Kroppen vill och orkar men huvudet säger nej. Det har varit så intensivt sista tiden med allt att jag känner mig helt off just nu. Inget känns kul och den här veckan prioriterar jag min dotter som är hemma och har påsklov. När jag kommer hem från jobbet ca 13,30 vill jag vara med henne. Igår tog vi en sväng till Sundbyholm, det är så vackert där och att bara promenera vid vattnet och prata är guld värt. Att sedan hamnkiosken öppnade åt oss så vi kunde köpa glass var toppen (de har inte öppnat för säsongen riktigt än). Sedan åkte vi och handlade och när vi kom hem så pysslade vi lite, hon lärde mig vika en tupp av papper bl a.

Dottern vid ett blåsigt men soligt Sundbyholm.

Nu ska jag ägna några minuter åt tvättmaskinen, har hängt ut tvätt på balkongen och med den blåst som är hoppas jag det torkar fort då jag har en del tvätt att hänga upp.

Ha de gött och lyssna på kroppen (huvudet) ibland. Det är okej att ta en paus från träning bara man "hoppar på tåget" igen (rätt snart).

Ovido - Quiz & Flashcards