Alla inlägg den 25 april 2014

Av Anne - 25 april 2014 17:14

.... efter att det ska bli helg! Den här veckan har varit extrem jobbmässigt, jobbat 11-12 timmar varje dag förutom idag då det "bara" blev 9,5 timmar. De sista två kvällarna har jag somnat vid 18,30 tiden men så har jag klivit upp kl 4. Men nu är den här helgen :-)

Efter jobbet for jag och handlade lite, det absolut nödvändigaste som jag ska äta i helgen; tomater, kyckling, kvarg och så hade de billig varmrökt lax... yummi. Blir en nyttig helg med inte att förglömma ägg och makrill, love it! Dessa rosor bara skrek köp mig och jag är faktiskt värd dem så de fick följa med hem.

Helgen kommer tillbringas med det jag känner för att göra men ett som är säkert är att jag ska jaga solen. Träning på ngt sätt kommer det bli och städning. Fönstrena ser för j-a ut rent sagt och ska tvätta plädar och filtar som ligger i soffor och skura rent i varje hörn. Behöver nog en längre helg än två dagar!

Nu ska jag skutta in i duschen och sedan blir det spännande att se hur länge de blå orkar vara uppe i kväll.

Vägde mig föresten i tisdags och vågen visade samma som sist. Ser inte det som ett nederlag då det faktiskt varit påsk och maten inte varit den optimala även om jag försökt äta "bra" efter förutsättningarna. Endast ca 10 små godisbitar åkte in i munnen under påsken och det är jag i alla fall stolt över.

Ha nu en riktigt bra helg, det ska jag och min bästa vän solen.

Ovido - Quiz & Flashcards