Alla inlägg den 19 juni 2014

Av Anne - 19 juni 2014 12:13

Några månader mellan bilderna, men ser hur framförallt axlarna ändrar form. På bilderna med svart linne var jag nyss hemkommen från ett hårt armpass så givetvis är musklerna större då. Ser också andra förändringar och det är kul att det ger resultat.

Av Anne - 19 juni 2014 11:43

Godmorgon eller något sådant. Jag vaknade först vid 7 och kunde inte somna om. Gick upp och tog lite frukost, gick och la mig igen och vaknade 10.30 Jisses vad jag sovit men nu är jag redo för dagen.

Igår läste jag att min distans träning/tävlingskompis Frudin anmält sig till Engelbreksloppet (skiddelen som ingår i Halvklassikern), och jag är ju inte sämre jag. Jag skulle ju anmäla mig ja men har lite dålig koll på när man kan börja anmäla sig. Varför jag tar den tävlingen och inte Wasaloppet som är en mycket större folkfest är enbart för att det ligger närmare så jag kan åka hem samma dag. Hon har även anmält sig till Lidingöloppet i år, men jag har mina begränsningar. Jag ställer inte upp på det här bara för att ta mig i mål utan vill faktiskt få tider som jag kan känna mig stolt över så jag tar allt nästa år som planerat.

Igår fick jag experthjälp när jag var och simmade. En kompis och hennes man följde med. Han tittade hur jag simmade mitt bröstsim (kärringsim), talade om vad jag gjorde för fel och det var bara att lära om och lära rätt igen. Det var otroligt jobbigt att dels fokusera på att göra rätt, andas däremellan samt att jag speedade upp farten rejält. 1200 m på 45 minuter och då pratade vi ändå mellan längderna. Har gjort 1000 m på 40 min förut utan prat! Fick ett par simglasögon så nästa steg blir att simma med huvudet under vattnet, men först ska jag lära mig nya tekniken ordentligt.

Har nu varit och handlat lite och jisses vad folk. Men idag blev jag positivt överaskad! En farbror släppte före mig i kön och det händer inte ofta. Små, gulliga farbröder de är snälla de :-)

Nu ska jag in i duschen och sedan fixa lite lunch för att sedan bege mig till jobbet för sista kvällen denna vecka. Är tacksam jag jobbar förmiddag nästa vecka för fick lapp i brevlådan att de kommer några dagar och ska måla om fönsterna...

Ovido - Quiz & Flashcards