Alla inlägg den 28 juni 2014

Av Anne - 28 juni 2014 08:34

Godmorgon på er. Sitter vid frukostbordet och skriver. Avnjutit en god, inte allt för nyttig men härlig frukost. Kaffe dagen till ära, småbaugetter man värmer i ugnen och vattenmelon. Jag unnar mig att lyxa till det på helgerna, men vet att denna frukost är som luft för magen och jag kommer att vara hungrig om ngn timme eller två. Då får det bli en kvarg eller lite nötter och mer melon.

Det har bara blivit två träningspass denna vecka. Cykelturen på nästan två mil samt en till tur med dottern på drygt 6 km i torsdags. Jag var helt slut, vi hade varit och handlat och klockan tickade iväg samt att regnet hängde i luften men hon ville ut och givetvis uppmuntrar jag det och följde med. Jag börjar förstå min kropp allt bättre, hur den reagerar på kost och träning. Vägde mig idag och visste redan svaret så ja upp 0.7 kg. Konstigt nog blev jag inte bedrövad för jag vet ju vad det beror på och jag vet också att de kommande tre veckorna då lilla ska vara hos sin pappa kommer jag träna så mycket jag bara orkar.

När jag kom hem igår låg dessa och väntade på mig.

Det är paddlar man sätter på händerna för att öka motståndet när man simmar. Jag fick dem av min "simcoach" då jag nämnde sådana när vi var och simmade sist. Jag hade glömt bort det men tydligen inte han så ett stort tack Robert som i helgen är i Motala och kör Triathlon SM långdistansen. Tack även till hans fru Marie som ger mig lite peppande tidningar och som kan ge mig tips angående löpning då Maraton är hennes grej och hon har anmält sig till New York maraton 2016, hur häftigt vore inte det men då får jag nog börja träna lite mer om jag ens skulle tänka tanken att springa ngt sådant.

Idag ska vi bege oss nästan till mina gamla hemtrakter. Vi ska till Sparreholm där de öppnat ett litet "mini Ullared". Det passar bra då jag behöver nya köksgardiner samt en liten utflykt när det ändå är skitväder är aldrig fel.

Ha nu en härlig lördag och träna om ni vill eller gör som vi bara ha skoj :-)

Ovido - Quiz & Flashcards