Alla inlägg den 28 juli 2014

Av Anne - 28 juli 2014 12:28

än gårdagen. Den blev totalt fiasko och jag tycker synd om lilla.

Vi åt god frukost i restaurangen på campingen kl 7.30 Vi var jätte taggade inför en heldag på Rosenlunds äventyrsbad. Fint väder var det också efter lördagens regnoväder med blixtar och dunder som gjorde att vi fick tillbringa natten i bilen då vårat tält hade förvandlats till en liten pool.

Vi gick tillbaka till tältet efter frukost och packade ihop allt och satte oss att vänta till klockan skulle bli 10 då de öppnade.

Vid 9 började jag få världens värk på höger sida mage/rygg. Lutade ner ryggstödet och la mig i bilen. Värken blev värre och värre och trots att vi stod i skugga så forsade svetten från mig. Till sist var smärtan så fruktansvärd att jag bad lilla gå till receptionen och ringa 112. Inom 5 minuter kom ambulansen och vi blev instuvade. Jag har hög smärttröskel och skulle aldrig ringt om jag inte var riktigt orolig.

Kom in till anuten i Jönköping och de tog prover och bad mig lämna ett utinprov! Hallå det går inte jag kan inte röra mig. Fick en dos smärtstillande i skinkan och efter ett tag släppte den värsta smärtan och jag kunde ge dem urinprovet. Blodtrycket var perfekt trots att det kändes som om pulsen skenade och jag kippade efter att få luft. Födelsevärkar är ingenting emot smärtan jag hade då.

Läkaren kom tillbaka och förklarade att jag troligen har njursten... jahapp. Fick lite mer smärtlindring och sedan fick vi vänta på mina föräldrar som var på väg för lilla hade ringt dem. Vi var ju tvugna att få hem min bil och jag kunde inte köra så drogad som jag var.

Vi satt i väntrummet och väntade och jag fick varmaste filten att linda in mig i för då hade jag sådan frossa att jag skakade.

Mina föräldrar kom och hämtade oss och då var de hungriga (kl var ca 13.00) så då skulle de till Ikea och äta. Jag fick i mig två köttbullar, gick bara inte att äta. Sedan for vi till campingen och checkade ut och rullade hemåt.

Inatt fick jag ont igen men vi hade hämtat ut piller igår ikväll så stoppade i mig ett och sedan kunde jag sova igen.

Imorse var mobilen inte laddad och det visade sig att laddaren gått sönder. Så efter frulle och dusch (svettats som en gris inatt) åkte vi och handlade en ny samt nu har vi fyllt upp i kyl och frys.

Värken har kommit igen och lunch fick jag inte i mig. Vårdcentralen ringde upp mig (skulle ta kontakt med dem när jag kom hem) och fick tid 13e augusti. Fanns ingen tidigare tid men får jag jätte ont igen ska jag in akut igen. Nu hoppas jag stenarna åker ut och gör de inte det inom ca 3 v så avlägsnas det på något sätt.

Har en dotter nu som är rastlös och tycker livet är skit men idag orkar jag inte roa henne. Får ta igen förlorad tid lite senare men jag känner mig som sämsta mamman just nu.

Nu ska jag vila lite. Tjing

Ovido - Quiz & Flashcards