Alla inlägg den 29 juli 2014

Av Anne - 29 juli 2014 18:26

Hej på er!
Sovit inte allt för bra inatt. Det har gjort allt för ont att ligga på sidan, ryggläge är det enda som fungerat någorlunda men så kan jag inte sova. Jag vaknade senare än lilla imorse, tvingade i mig en liten smörgås. Har inte haft någon aptit alls utan har istället kompenserat med att dricka massor. Har man njursten är det oerhört viktigt att dricka vatten så att det "sköljer ur" njurarna. (Jag har googlat mängder).

Vid 11 var lilla så rastlös och idag orkade jag inte ens följa med och sitta i skuggan vid badet som jag gjorde igår eftermiddag. Orken har varit totalt borta. Hon fick i alla fall tag på en kompis så de åkte och badade några timmar. Jag skulle städa och röja undan allt från semestertrippen, men det slutade med att jag somnade och sov ca 1,5 timme.

Nu på eftermiddagen kände jag ingen värk alls och då har jag ändå inte tagit någon värktablett sedan frukost. Nu hoppas jag verkligen att jag har kissat ut stenbumlingarna (har inte direkt tittat efter så noga i toa efter besöken där). Jag lagade middag och åt med god aptit så nu håller jag tummar och tår att jag är på bättringsvägen. Jag vill fortsätta kunna njuta av min semester.

Jag har i alla fall lagt undan "alla" mina kläder jag köpte på Ullared. Det blev några träningsplagg och kostade ca 300 kr! Kvaliten vet jag inget om men för det priset så kvittar det. Lilla däremot fick betydligt mer kläder, hon växer ju som ett litet troll och behövde verkligen fylla på i garderoben.

Nu ska jag sätta mig på balkongen en stund då den är svalaste platsen här just nu. Ska gråta en skvätt över mina blommor som totalt har dött under de få dagar vi var borta. Ruccolan får jag nog sätta om för fjärde gången eller så är det helt enkelt inte som så att jag och ruccola inte är menade för varandra förutom den man köper i påse :-)

Ovido - Quiz & Flashcards