Alla inlägg den 31 augusti 2014

Av Anne - 31 augusti 2014 12:46

Det blev visst ingen förkylning trots att jag igår efter att jag varit och handlat däckade när jag kom hem. Har liten känning i halsen, men inte så att det stör. En helg med vila och bra mat verkar vara dunderkuren :-)

Till frukost blev det keso med nektarin, kiwi och solroskärnor och min morgonboosterdrink till det, Gott och mättande.

Nu har jag swischat in i ugnen en form med broccoli, bönor av något slag, morot och gul squash toppat med flingsalt med chilismak. Gör en rejäl laddning så det räcker även till matlådor. Till lunch steker jag halloumi till och till middag blir det fläskytterfile.

Idag förutom att tar det lugnt så städar jag lite, tvättar och har en allmänt mysig dag. Längtar tills lilla kommer hem senare, saknar henne så.

Nästa vecka blir det träning! Men kommer köra ett soft pass här hemma, måste röra på mig lite och svettas ut lite baccilusker om jag nu har några. Det är en underbart vacker sensommardag så en svamptur i skogen vore härligt men får se hur det blir med det, klockan börjar helt plötsligt ticka iväg lite för fort.

Ser fram emot nästa söndag för då ska jag köra 1 månad med The Plan. Det är Annika Sjöö (förra tränaren i Let's dance) som "skolat om sig" och ny sysslar med hälsa och välmående. Hon och hennes gäng erbjuder en eller tre månader med deras program. Det kommer innefatta mat, träning och en mycket viktig sak nämlig mental träning. Upplägget annpassas efter mina mål, vad jag vill uppnå med träningen så inga kan åka snålskjuts på mitt schema för det är helt anpassat efter mig. Det var inte dyrt heller så varför inte köra en månad och få en liten kickstart och nya ideer angående maten då de kör mycket Paleo vilket jag kör nu förutom att jag äter mejeriprodukter nu. Ska bli intressant och fortsättning följer. Ni kan läsa hennes blogg på blogg.amelia.se

Nu ska jag gå och se hur mina grönsaker mår för magen knorrar högt nu.

Ovido - Quiz & Flashcards