Alla inlägg den 21 augusti 2014

Av Anne - 21 augusti 2014 13:38

Skulle ju ha en städdag idag men det går si så där. Eller jag uppgraderade den lite...
Tog tag i skräpkammaren (klädkammaren). Åkte till soptippen med en himla massa prylar och kläder. Har slängt för stora kläder och jag kan säga som så att i fortsättningen får jag gå i arbetskläder och träningskläder för det blev inte mycket kvar. Jobbtröjor, linnen, lite myspys och någon skjorta är kvar. Äger numera inga jeans! de jag hade satt som en hösäck på röven. Tänker inte inhandla något nytt än då jag kommer få kasta de med om förhoppningsvis 6 månader.

Jag bor 4 trapper upp och det har aldrig varit "roligt" att gå i den, men idag sprang jag upp 7 ggr och släpade ner påsar till bilen, var inte ens anfådd efteråt. Kondisen har verkligen förbättrats fast det visste jag redan.

Jag skulle kunna åka en vända till med grejor men ska ta det någon annan dag, vill sortera och gå igenom alla lådor för det kan ju finnas något jag vill spara. Jag slänger hellre än har det kvar för "det kan ju vara bra att ha". Grejor betyder ingenting för mig! Skulle mitt hem återigen brinna ner så det jag vill ha kvar är fotoalbummet för lillas skull och mobilen, det andra kvittar fullständigt okej träningskläderna också :-)

Nu har jag ätit lite lunch och inväntar snart lilla. Då ska det bakas så den riktiga städningen får bli imorgon. Vet ju redan nu hur köket kommer se ut sedan :-)

Två inlägg på en dag... wow!

Av Anne - 21 augusti 2014 08:22

Godmorgon på er. Jag lever även fast jag inte skrivit på några dagar.

Den här veckan går i seghetens tecken. Är på sluttampen av semestern och eftersom det regnar typ hela tiden så händer det inte så mycket.

Lilla fyllde 13 år i söndags men vi firar henne imorgon. Hon har även börjat på högstadiet vilket innebär ny skola nere på stan. Hon trivs jätte bra och jag har nog varit mer orolig och nervös än hon. Tänk att min lilla har börjat i 7 an... minns som igår när hon "pluppade ur mig" och låg på min mage.

Jag kliver upp kl 7 med henne varje morgon, äter frukost och gör sedan inte så mycket. Tvättar lite, plockat lite här hemma och tar det allmänt lugnt. I måndags fick jag till en löptur på ca 4,5 km och det gick jätte bra. Sprang hela tiden och försöker öka tempot utan att ta ut mig helt. Målet är ju att springa hela tiden. De där hjärnspökena som förut sa åt mig att jag nog inte orkar längre, att jag måste gå, de är borta. Jag börjar se tjusningen med att springa och har inte längre ångest av ordet jogga.

Idag ska jag städa lyan då vi som sagt har kalas imorgon. Senare idag när lilla kommer hem från skolan ska vi baka. Jag vill helst göra det själv, hatar röran som blir när hon bakar, men det är hennes kalas och hon tycker ju det är lika roligt att baka som jag.

Måste få till ett löppass idag, känner mig lat. Igår var jag jätte yrslig och att sätta mig i bilen för att åka och handla skulle nästan kunna klassats som "fylla" för så kändes det. Idag mår jag i alla fall bra och har ingen ursäkt för att inte bege mig ut.

Ha nu en bra dag vart ni än är och vad ni än gör.

Ovido - Quiz & Flashcards