Alla inlägg den 26 augusti 2014

Av Anne - 26 augusti 2014 19:00

Jisses så mätt jag är nu och kan vara det med gott samvete. Det blev vegetariskt idag! Igår när jag handlade hittade jag sojafärs i frysdisken så den påsen åkte med hem. Gjorde sötpotatis, squasch och morot i ugnen och stekte sojafärsen med soltorkade tomater. Till det en sallad på riven vitkål (köpt färdigriven i påse), tomat och sojabönor med lite olja och vitvinsvinäger. Allt toppades med Erik Lallerstedts mango-chilisås. Så gott det blev! Skulle jag göra köttfärssås av sojafärsen så skulle lilla inte märka att det var "fejk".

Gårdagen då? Jo började ju jobba efter semestern och det var kul. Härligt att träffa alla knäppa kollegor :-) Efter jobbet så hade två kollegor bestämt att jag skulle med och springa. Det är ett gäng som direkt efter jobbet på torsdagar springer en runda i anslutning till jobbet, men då jag ska på föräldrarmöte på torsdag så tog vi det igår istället. En runda på ca 3,5 km i regn, pölar med vatten och det gick ovanligt tungt igår. Skönt efteråt visserligen men jag gillar bara inte att bli blöt om fossingarna.

Efteråt åkte jag hem och bytte kläder och drog sedan till XXL i Västerås. Där köpte jag dessa godingar.

Pjäxor till längdåkningsskidor samt de jag nu ska ha dem till nämligen rullskidorna jag fått låna av "Frudin". Nu ska det bli åka av och längtar med skräckblandad förtjusning. Har ju som sagt bara åkt en gång förut och då gick det ju bra. Roligt var det i alla fall och alla är nybörjare i början.

Hade tänkt ta lite backträning idag i spåret jag har typ rakt över gatan, men jag är så mätt och vet inte om maten hinner sjunka innan mörkret faller. Kl 21.00 vill jag dessutom se andra delen av En svensk klassiker på svt 1. Idag handlar det om vansbro simningen och det är den grenen jag fruktar mest nästa år. Inte att simma 1500 m för det är inga problem, men kaoset, det "svarta vattnet", att någon ska simma över mig så jag får kallsup och drunknar. Okej ska inte överdriva men jag har respekt för den grenen helt enkelt. Men det gäller samma där som för de andra grenarna; trääääna!!

Köpte lite kvällslektyr idag också. Jag ger inte upp hoppet om att jag kan läsa mig i form :-)

Ha nu en härlig kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards