Alla inlägg den 16 augusti 2014

Av Anne - 16 augusti 2014 09:08

Okej hur menar jag nu då? Jo när jag har tränat ordentligt så sover jag kanon bra. Inatt har jag sovit som en stock. Jag skulle nog inte ha reagerat om så värsta åskvädret hade dragit förbi.

Cyklade till gymmet igår med ett stopp innan på jobbet som ligger typ "runt hörnet". Kul att prata lite med kollegorna och klappa på trucken :-) Fortsatte till gymmet, körde armar, axlar och mage. Många repetitioner med inte allt för tunga vikter. Behöver bygga upp uthålligheten i armarna för skidsäsongen närmar sig. Cyklade hem igen och det var motvind som tusan och helt trött i kroppen. Totalt blev det 1,5 mil cykel.

På kvällen kände jag mig pigg i kroppen och ville ut och springa. Begav mig ut och tänkte prova på att öka tempot... efter ca 1 km kom mjölksyran och jag tog helt slut. Kämpade på lite till men vände om och lunkade hem. Blev 3,5 km och jag som hade planerat för minst 5 km.

Tydligen var jag inte så pigg i kroppen ändå samt hade inte ätit middag. Jag vet ju hur viktigt det är att fylla på med mat, att jag inte har energi annars. Nåja jag kom ut, trotsade denna himmel


Då jag nu bestämt att inga väder ska hindra mig från att träna. Fått lite små retliga kommentarer på fb då jag råkat skriva ibland att jag inte vill ut när det regnar. Men låt det regna nu, jag trotsar vädergudarna!

När jag lunkade fram där på grusvägen så såg jag denna, älskar regnbågar.

Nu ska jag äta frulle. Kroppen får vila idag, har ändå en massa annat tråkigt att pyssla med.
Ha de gött igelkött :-)

Ovido - Quiz & Flashcards