Alla inlägg den 6 maj 2014

Av Anne - 6 maj 2014 18:07

Och den "bieffekten" kan jag stå ut med och säkert min omgivning med :-) Dessutom har "kisseriet" stabiliserat sig till normalt = blir ingen katastrof när jag inte hinner till toa på jobbet. Förra veckan var jobbig, konstant kissnödig, men det blir så i början när man går på en lite mer "grönsakigare diet". Fast jag vill inte kalla det för diet utan det är en hälsosam förändring som skall vara livet ut.

Trodde det skulle bli en hemsk, stressig dag på jobbet idag, men det har flutit på bra fast fick ändå köra över 30 minuter. Ville bli färdig för kan inte börja tidigare imorgon då det är dax för gymmet igen kl 05,33. Imorgon är det värsta passet... ben... hatar det men det måste göras.

Skrev igår att jag skulle lägga ut lite bloggar jag läser och ska göra det. Dessvärre har jag slarvat bort/glömt mina inloggningsuppgifter för annars kan jag lägga in dem under länkar. Måste försöka fixa det vilket år som helst.

Börjar med två som inspirerar mig. Den ena är en barndomsvän från grundskolan och hon skriver om sin träning och livet. Hon gjorde förra året det jag vill nämligen Tjejklassikern. Den andra är en kollega som på egen hand gjort "resan" jag nu påbörjat. Är sjukt imponerad av han och brukar kalla honom för "min idol".
www.frudin.blogg.se
www.jonas71.bloggspot.se

www.ptfia.se
www.uppochhoppa.se
www.germansteel.bloggplatsen.se
www.blogg.amelia.se Life by Leila
www.bloggar.aftonbladet.se DFlex

Det finns fler men dessa läser jag dagligen. Får tips, inspiration och ett gott skratt ibland.

Dagens middag blev rester; lite kyckling, pannbiff, sötpotatis och grönt. Har fyllt i alla dagens mål och det ser lite bättre ut idag, börjar få kläm på det här nu.


Nu en dusch, packa träningsväskan (med jobbkläder då jag åker dit ombytt), fixa frulle, mellis och proteinshake till efter träningen. Lunch tänker jag beställa på jobbet imorgon då jag inte har lust att fixa iordning det ikväll. Har de inget bra så får det bli en kycklingsallad.

Ovido - Quiz & Flashcards