Alla inlägg den 21 maj 2014

Av Anne - 21 maj 2014 11:23

Somnade som en stock när jag kom hem inatt. Hade skrivit en snäll, bedjande lapp till sotaren och satt på dörren om att det vore snällt utifall han inte plingade på innan kl 10.

07.15 vaknar jag av de börjar med renoveringen av grannlägenheten! Hur många månader ska den behöva ta och hur mycket kakel finns det egentligen att ta bort eller vad de nu gör. Arg och jätte trött och hade kunnat sova tills det var dax att åka och jobba kändes det som så klev jag upp. Straxt därefter plingar det på dörren... sotaren så klart. Blev ännu ilsknare och stackarn han respekterar nog sådana lappar i fortsättningen och han var inte ens snygg så jag kopplade minsann inte på charmen där inte.

Kl 8.45 var jag på jobbet så jag kunde beställa mat till ikväll, tänker minsann inte ställa mig och fixa det idag då jag ska försöka sova nu en stund. Efter det åkte jag och tränade, men det gick dåligt. Hade ingen ork alls så jag mer eller mindre hafsade igenom övningarna och så här i efterhand kunde jag lika gärna låtit bli att träna för det gav inget, kommer säkert inte ens få träningsvärk.

Väl hemma så ville jag skapa lite positiv energi så jag ställde mig att baka till kollegorna. Torsdagar är pizzakväll samt fikabrödskväll (så var det sist när jag jobbade ständigt fm/em skift). Det blev inget avancerat men får väl anstränga mig lite mer till nästa kvällsvecka. Nu är det gjort och jag behöver inte tänka på det imorgon.

Nu ska jag bädda ner mig, klockan står på 12.30 så då har jag tid till att äta lunch och duscha. Natti natt

Ps låter som om jag tycker det är jobbigt att arbeta kväll men så är det inte. Jag gillar det men kroppen är ju inte van vid att vara uppe så sent och bristen av sömn på morgonen kan göra vem som helst "sur".

Ovido - Quiz & Flashcards