Alla inlägg den 15 maj 2014

Av Anne - 15 maj 2014 19:15

Hej på er!
Idag efter att lilla kommit hem från skolan och intag av mellis åkte vi till Friskis & Svettis och körde lite träning. Vi började lite smått på löpbandet och gick sedan till maskinerna. Jag visade henne vilka maskiner hon kan använda och hur hon ska göra. Riktigt imponerad och hon är stark som tusan. Jag fick ihop ett eget, effektivt pass på ca 20 minuter. Körde benböj med endast stången (20 kg) idag samt några maskiner för armar och axlar. Nu när jag är van vid fria vikter och stång så måste jag nog säga att det är roligare än att sitta i en maskin. Dessa fokuserar ju endast på den muskelgruppen medans vikter och stång låter fler muskler jobba. Avslutade med 2 km rodd och 5 min på bandet. Båda gick därifrån nöjda och glada och jag har förvarnat lilla att hon kanske har träningsvärk i morgon.
En liten selfie vi tog på gymmet...

Igår var vi och småfirade min lillebror som kommer ikapp mig åldersmässigt för varje år känns det som. Snart är han äldre än mig :-) Klarade nog mina kalorier igår men struntade att fylla men idag var jag ordentlig och har fyllt i allt. Ligger fortfarande för lågt så visar inte vågen ngt på måndag måste jag fundera på hur jag ska gå till väga för jag kan inte äta mer känns det som eftersom jag inte är hungrig, fast ett extra ägg eller lite keso med bär går väl alltid i.

Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det dottermys. Har man bara varandra varannan vecka får man ta tillvara på dem. Jag är glad att hon vill göra saker med mig och njuter så länge det varar.

En jobbdag kvar denna vecka och nästa vecka blir det kvällspass. Från kl 13.18 till 23.36 ... hua och jag som är dyngtrött kl 21.00 Ska inte sova bort dagarna utan upp, frulle, träna innan jobbet och sedan fullt ös. Det bästa med kvällsveckor är att man är ledig fredagen och det är inte helt fel.

Ha en trevlig kväll nu så får jag se när nästa inlägg kommer.

Ovido - Quiz & Flashcards