Alla inlägg den 20 maj 2014

Av Anne - 20 maj 2014 11:07

Det har sina fördelar att jobba kväll. Jag har varit och handlat, solat 30 minuter, diskat, gjort rent kryddhyllan då sotaren kommer imorgon. Ska sätta upp en lapp på dörren ikväll att jag är tacksam utifall han inte plingar på före kl 10 men ska även låsa överlåset så han inte kan komma in vare sig han vill eller inte. Det räcker med att det höll på att bli en nakenchock igår :-) Jag har tagit reda på och hängt tvätt, så nu är lillas rum torkrum. Jag har fixat frulle och middag (vi kallar 16 fikan för frukost). Det negativa med att jobba så sent ja förutom att man blir trött är att du är ju vaken när du egentligen ska sova så du hinner ju bli hungrig igen, men då har jag min lilla ask med sötmandel och kokosflingor att ta till.

Till "frukosten" blir det en smoothie med hallon, lite vaniljyoghurt, en skvätt mjölk samt en skopa proteinpulver och till middag har jag gjort en kycklingsallad. Lunchen innan jobbet får bli en omelett och en hård smörgås.

Klockan är bara 11 nu så jag hinner med både en kort powernap om jag vill samt en dusch.

Den här veckan provar jag att inte följa Lifesum matdagboken för att se ifall jag lärt mig mängden jag kan äta. Ställde mig på vågen igår men den visade varken till eller ifrån. Ja jag fuskade lite i helgen men jag har ju också tränat en hel del så jag förstår inte riktigt. Kroppen är som den är och så länge jag inte går upp i vikt får jag gilla läget så länge. Efter ett tag brukar man ju hamna på en platå då kroppen anpassar sig så jag hoppas det är en sådan jag har men minus 7,5 kg totalt sedan jag började för några månader sedan är inte fy skam. Jag är stolt över att jag tagit tag i livet och jag mår så jäkla bra och Emma har fått en piggare mamma om än lika tjurig i hennes ögon ibland :-)

Ha nu en riktigt bra dag!

www.frudin.blogg.se jag hittade inte det där teet på Ica Maxi men ska fortsätta sökandet.

Av Anne - 20 maj 2014 07:58

Trodde jag skulle sova länge idag med tanke på att jag jobbade mitt första kvällspass igår på år och dagar (14.00-23.36), men kl 07.17 slog jag upp de blå.

Nu ska jag klä på mig och sedan åka och handla, är skönt att göra det när det är lite folk samt att jag sedan kan njuta av solen som jag hoppas är på g resten av förmiddagen.

Träning igår blev ett pass hemma med hantlar och lite magövningar. Tycker jag tränar effektivare hemma med mindre vila mellan övningarna. Imorgon är det benträning så då ska jag till gymmet men tar det innan jobbet så blir jag piggelin resten av kvällen.

En liten selfie jag tog igår innan jag ställde in pärlan för natten (trucken). Jag tyckte det skulle bli så skönt att jobba kväll igen och att slippa alla bilar, allt spring av folk, telefonen som ringer hela tiden... visst det var skönt men väldigt ensamt. Jag var själv ute på gården förutom någon innetruck som kom ut ibland för att hämta material i tälten. Det var jag och hockeyn på radion som jag lyssnade på då jag inte kunde se matchen.

Nu tar jag tag i dagen. Tjenixen

Ovido - Quiz & Flashcards