Alla inlägg den 9 maj 2014

Av Anne - 9 maj 2014 16:26

Planen idag var att skippa morgonträningen och istället börja jobba tidigare. Inte för att jag var tvungen att börja tidigare utan mer för att göra det lite mindre stressig för mig på morgonen. Då jag skrev det igår till min nya "träningskompis" så fick jag lite bassning och han har ju rätt. Jag tänker inte under några omständigheter omprioritera min träning som jag äntligen har kommit in i och fått rutin på. Klockan 05,33 klev jag in på gymmet! Skulle köra axlar och rygg idag men kroppen kändes svag så det blev att ställa sig på bandet istället. Funkar det också!

Maten måste jag skärpa till mig med! Jag äter ju för lite och det kommer säkert straffa sig på vågen. Vill man gå ner i vikt och tränar måste man ge kroppen föda punkt slut, men är ju inte hungrigare fast jag har kalorier kvar att äta och det är ju inte som så att jag direkt går på en 500 kcal svältdiet utan äter sund, bra, proteinrik mat. Men får väl klämma i mig ett ägg igen till frukost kanske?

Det ska ju fortsätta regna fram till torsdag (enligt min väderapp) och det är jättetrist så jag får se hur träningen kommer att se ut i helgen. Hemma, ute eller gymmet det återstår att se.

Nu blir det dusch, middag och sedan iväg en sväng. Ha en bra kväll nu.

Ovido - Quiz & Flashcards