Alla inlägg den 12 maj 2014

Av Anne - 12 maj 2014 18:01

Småsur och energilös! Borde inte skriva då för risken finns att massor av oväsentligheter kommer med men jag chansar.

Varit en riktigt jobbig dag på jobbet så hade noll energi till träning idag. Åkte hem, vilade lite och fixade middag och tänkte överraska lilla med att åka till Västerås en sväng. Då ringer hon och säger hon är hos sin pappa och var tvungen att sitta barnvakt... Jahapp... och där sätter vi punkt!

Middag till mig idag blev kesoplättar men hade i rågflingor denna gång för att göra den lite kolhydratrikare då jag även tar det till lunch och ska träna med lilla efter jobbet på Friskis och svettis.
Kesoplättar a' la Anne (2 port)
250 g minikeso
3 ägg
1 dl rågflingor
Det blev 11 småplättar och en portion är 289 kcal. Ja utan sylten då för det finns vissa livsmedel jag inte tänker försaka hur onyttigt det än är och det är Mangoraja (gott till kyckling), sylt och livets krydda ketchup.

Igår var tanken att jag skulle ha en träningsfri dag, men på eftermiddagen var jag så rastlös att när lilla kom så frågade jag om hon ville följa med och spana in de andra två utegymmen som vi inte varit på. Självklart hakade hon på trots regn och kyla. Vi fick ihop ett pass på 30 min och vi hade superkul! Och träningsvärk i magen har jag av en platta man skulle stå på och svinga med höfterna. När man klev av var benen som gele och det gick inte att gå rakt, gud vad vi fnittrade.

Lilla tar i för kung och fosterland i ett marklyft.

Jag gör en benböj. Jag vet att fötterna inte är rakt fram och knäna inte paralella!

Dagens mat är väl ingen hit och jag måste äta mer! Vågen visade plus 0,5 kg imorse, men då jag gick ner så mycket som 1,6 förra veckan så intalar jag mig att kroppen har stabiliserat sig lite bara men tror mig veta att det är att jag äter för lite.. Måttbandet visade dock minus 2 cm i midjan så återigen mät oftare än du väger dig för man blir mycket gladare då.

Ovido - Quiz & Flashcards