Alla inlägg den 24 maj 2014

Av Anne - 24 maj 2014 21:22

Hade ju bestämt mig för att inviga skorna idag. Har bara väntat på att det skulle bli svalare eller åtminstonde att solen skulle försvinna.

Det var fruktansvärt varmt och kvavt och inget vatten hade jag med mig men det gick bra ändå. Sprang efter lyktstolpar då jag inte har hittat ngn bra att med timer. Måste skaffa en pulsklocka också men jag fick upp pulsen ikväll det kände jag. Det är ju det som är vitsen, att få upp pulsen så det förbränner i kroppen. Att fjönsgå ger inget! (inte mig i alla fall).

Inte en tillstymmelse till skoskav och det är jag tacksam över. Kanske beror det på strumporna som tydl är avsedda för löpning då de är förstärkta på yttersidan samt häl och tå, sköna var de och värda priset.

Slet av mig kläderna ja inte riktigt alla och satte mig på balkongen och svalkade mig. Är ingen mening att duscha direkt då jag eftersvettas en bra stund efter all träning. Snart ska jag i alla fall in i den men först kvällsmellis; en protein smoothie med hallon.

Av Anne - 24 maj 2014 11:08

... den har jag fast jag inte är det. Eller jo det är jag fast i livet, i mig själv och den jag är på väg att bli sakta men säkert. Jag har nog aldrig trivts så bra med livet som jag gör nu. Äntligen har jag kontroll, fått in rutinen (träning/mat), är så pigg och för att inte tala om glad. Visst jag har offdagar men då är det pga att något speciellt hänt som fått mig lite ur balans.

Jag sov till klockan 20.30 även idag, härligt men så somnade jag nog inte förrän vid 01 tiden. Jag var så pigg och det minns jag inte när jag var en fredag sist. Det var nästan så att jag funderade på att inviga mina nya skor :-)

Har legat på balkongen och solat, så underbart härligt men varmt givetvis. Nu är jag inne och "kyler av" kroppen och fyller på med vätska. Ska inte göra om misstaget igår och dricka för lite, mådde riktigt dåligt där ett tag.

Mina krydder verkar må bra där på hyllan, men ska nog plantera om basilikan i större kruka för i den som den har nu finns ingen chans att växa i. Citronmelissen (längst ner till vänster) är super god att ha i sallad samt att knipsa av och stoppa ner i en tillbringare med vatten. Mina ruccolafrön ska ner i jord samt chilifrön jag har kvar. Tips på fler saker (ätbara) som kan odlas i kruka tar jag gärna emot men menar då inte tomater och dyligt.

Nu ut igen och ta tillvara på solen innan den försvinner från balkongen. Då den gjort det så ska jag göra lite magövningar där ute, men först måste nog dammsugaren få ta några tag där för usch vad skräpigt det blir.

Ha nu den bästa dagen ni kan och bli lite kära i er själva ni också :-)

Ovido - Quiz & Flashcards