Alla inlägg den 7 maj 2014

Av Anne - 7 maj 2014 19:03

... men bara i kroppen. Armarna känner fortfarande av träningen i måndags och idag fick benen göra sitt. 30 minuter hård benträning som bl a bestod av utfall och benböj. La på 10 kg idag så totalt vägde stången 40 kg. Körde 6 rep x 3. Måste börja lägga på mer vikt om jag ska klara målet att kunna köra 5 benböj med 100 kg...
Avslutade med 15 min pw på löpbandet, inbillar mig att det är bra för musklerna att få gå av sig lite efteråt. Vet inte om det finns belägg för det, men för mig känns det bättre även om jag vet jag knappt kommer kunna gå imorgon.

Dagens mat har gått bra. For ut till mina föräldrar efter jobbet, har ju inte varit hos dem på säkert tre månader. Blev positivt överaskad och hon verkade uppriktigt glad att se mig! Fick middag där, lax i ugn och ugnsrostade rotfrukter, helt i min stil och jätte gott och fick en matlåda med mig.

Regnigt och ruskigt imorse när jag kom till gymmet och så ska det tydligen vara hela veckan så funderar på att köra mitt cardiopass där imorgon istället. Känns inget upplyftande att bege sig ut i regnet efter jobbet. Får sådan energikick av att träna på morgonen och den effekten håller i sig hela dagen.

Idag fick jag veta att inte nästa vecka men veckan efter det ska jag få jobba kväll (14.00--23.30). Det ska bli fett nice! Inte för att jag vantrivs med att lasta/lossa chaufförer men det kan vara skönt med lite annat och slippa den otroliga stress som är på dagarna och för att inte tala om telefonen som ringer hela dagarna. Jag skulle vilja ha en liten sekreterare som sitter med mig i trucken och tar/antecknar mina samtal :-)

Nu ska jag ta en dusch och sedan bara vara och vila mina ömma muskler.

Ovido - Quiz & Flashcards