Direktlänk till inlägg 29 maj 2014

Solat och sprungit, härliga dag.

Av Anne - 29 maj 2014 20:08

Vilken härlig dag det har varit idag. Det blev inte alls det vädret jag trodde utan klarblå himmel och sol.

Vi sov som stockar båda två imorse, vaknade kl 09.50 Minns inte när jag sov så länge sist, måste ha varit helt slut i kropp och knopp.

Vi åt frulle och packade sedan väskan och drog till Parken zoo och deras bad. Jag har legat och solat och bara njutit. Hade halskänningar i morse så badade inte men lilla badade en hel del. Jag är väl lite kärring men tycker nog det fortfarande är lite för kallt i vattnet (har inte ens kännt på det).

Kom hem runt 16 tiden och tog då tag i disken samt fixade middag. Det blev stekt kassler idag samt pasta och grönsaker. Vi åt lunch vid badet och då det är ny ägare till cafe'et är menyn annorlunda. Förr fanns bara skräpmat men nu fräsch, nyttig mat = me like! Jag tog en sallad och lilla kycklingspett med grönsaksris och båda var jätte goda.

Nu på kvällskvisten kände jag spring i benen så vad gjorde vi? jopp på med springskorna och ut. Lilla sprang med mig idag och när vi gick och jag flåsade som en brunstig ko och knappt orkade prata då gick hon och sjöng! Hur orkar människan? Det blev inte ngt långt idag heller men jag anser att det är nog roligare med korta sträckor och överleva än långa så man inte orkar och därför tappar lusten till att springa. Hade ju trots allt tänkt att inte springa idag så plus i kanten.

Det finns nästan inga helkroposbilder på mig därför att jag har skämts men nu bad jag lilla ta en som jag lägger ut. Ni vet ju inte skillnaden på mig men jag kan säga att den är enorm och jag är glad, stolt och att våga springa i linne som inte är som ett tält är stort för mig.

Nu ska jag in i duschen och i säng skapligt, en annan jobbar ju imorgon. Ser fram emot nästa vecka då jag arbetar kväll och ledig fredag fast nu är ju den röd dag så där försvann den skadeglädjen :-)

Ha de gött!

 
 
Frudin

Frudin

30 maj 2014 23:44

Det är slut på att skämmas nu! Du ser jättefin ut och du har nu tagit kommandot! Nu är det bara att kämpa vidare tillsammans med mig livet ut lär vi väl få hålla på men fan vad bra vi ska må och vad starka vi ska vara!
Aldrig mera skämmas Anne utan sträck på dig och var stolt!!!!!
Lägg ut mer bilder på dig så vänjer du dig med dig själv på bild och till och med börjar tycka om dig själv för varje dag och bild som går! Det här är din blogg och du bestämmer här!
Ps. Du kan ha ännu en storlek mindre på linnet, det ser inte alls konstigt ut!

http://frudin.blogg.se

 
Rebecka

Rebecka

19 juni 2014 11:53

Bra!!
För att vinna måste man våga.

Som kbt-terapeut så har jag en övning till mina klienter som heter exponering, det är bland det viktigaste steget i all "tillfriskning" eller i situationer som dessa. Att våga, våga exponera sig för att vinna. När man väl exponerar sig för jobbiga situationer, då har man kommit en bra bit på vägen.

Tummen upp för bilden!

http://germansteel

Anne

19 juni 2014 12:09

Tack :-) Det här med att vara med på bild är inte det lättaste för min del, men jag jobbar på det och ju mer jag börjar trivas med kroppen ju fler bilder kommer det nog.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anne - 9 juni 2015 08:23

I lördags packade jag in cykeln i bilen och for till Motala. Väl där stannade jag på ett Mc donald, tog en kaffe och paj för att invänta Sussi och hennes två kompisar. Vi fyra skulle alltså cykla 15 mil. Att de skulle göra det är inget konstigt, m...

Av Anne - 12 april 2015 11:23

Jag har helt enkelt inte haft lust att blogga och inte för att det inte hänt ngt i mitt liv, tvärtom men helt enkelt inte haft lust. Lovar inte att jag kommer fortsätta skriva nu som förut utan inläggen kommer när de kommer. Träningen har inte var...

Av Anne - 21 februari 2015 19:02

... att te x blogga. Det har varit tokmycket och stressigt på jobbet att energin har inte funnits till så mycket mer när jag kommer hem än att fixa mat. I veckan blev det i alla fall ett hemmapass på 30 min och dottern hakade på. Fått till en löp...

Av Anne - 9 februari 2015 08:07

Klockan 06.00 åkte jag och vännen M iväg mot Norberg. Vi var nästan först på plats och det första vi gjorde var att lägga ut skidorna i spåret. Därefter letade vi oss till byggnaden där startkittet lämnades ut. Då anlände även M's syster. Sedan be...

Av Anne - 7 februari 2015 12:48

Usch nu börjar jag bli nervös inför morgondagen. Finns inget att vara nervös över men det är mitt första, riktiga lopp och som den "gröngöling" jag är så är det nog normalt. Jag fick i alla fall ett meddelande imorse från min "coach" fru att jag ...

Ovido - Quiz & Flashcards